Recept tips Overnight quinoa och havre med jordgubbar

Recept tips overnight quinoa och havre med jordgubbar

Så gott Overnight quinoa och havre med jordgubbar

Här kommer en recept recension som kommer ifrån Yvonne Hedbergs nya kokbok ”Vegansk vardagsmat EAT CLEAN”. Som ni kanske redan har sett så finns det länkar till var ni kan köpa den på på min startsida. Så kolla in den för den är verkligen jättefin och innehåller massor av enkla och smarriga recept. Som är skapade för att du ska komma igång med att laga helvegetarisk/vegansk mat. Jag lovar att ni kommer att bli glatt överraskade av dessa fina recept och de fina tips ni får på köpet. För Yvonne tipsar nämligen även om hur vi kan må bra i vardagen med hjälp av träning och positivt tänkande.

 

”Attraktionslagen”

Om ni inte har hört talas om ”Attraktionslagen” så är det ett sätt att genom att tänka positivt dra till sig goda ting i sin tillvaro. Det kan handla om materiella ting men i det stora hela ett lyckligt liv i samklang med allting vi har omkring oss. Visst kan det vara så att tråkiga saker händer i våra liv men om man använder sig av ”attraktionslagen.” Så kan man styra sitt eget liv genom ett positivt synsätt och på så sätt inte fastna i negativitet.

 

Negativt tänkande

Det här är något som jag själv har tagit fasta på i mitt eget liv. Det har hjälpt mig att göra stora förändringar och har faktiskt har lett till att jag har lyckats att vända. Ett liv i kaos och depression till ett harmoniskt och lyckligt liv. Det är faktiskt på grund av det som jag nu sitter och skriver till er idag. Det här kan låta som hokus pokus men faktum är att vi alla mår så mycket bättre. Om vi fokuserar mindre på de negativa saker som händer i vår omvärld. Genom att istället lägga mer energi på de goda människor och ting som vi har omkring oss. För tro mig de är faktiskt många även om vi ofta tycks ha för vana att fokusera på elände.

Yvonne Hedberg

 

Låt Yvonne coacha er till hälsa och lycka

Men läs mer om det i Yvonnes bok och jag kan tipsa er om att hennes bok Skapa din hälsa”. Även den handlar om hur vi kan nå dit vi vill i livet med hjälp av just ”Attraktionslagen”. Så ta en titt på den också för genom båda dessa böcker, får ni förutom de härliga och goda recepten fantastiskt bra coachning. Som kan ge er en glädje boost och hjälpa er in på rätt spår och rakt in i era framtida liv. Yvonne driver även bloggen healthcreator.se och har dessutom en Youtube kanal Om ni klickar på länkarna så kommer ni direkt till dem. 

 

Men nu till receptet..

Det finns massor av goda recept i  ”Vegansk vardagsmat EAT CLEAN ”men jag fastnade för det här. Därför så har jag lagat det och det var himmelskt gott. Jag är extra glad att det räckte till två portioner för det betyder. Att jag får en över att ta med till jobbet imorgon så snacka om lyxfrukost. Tusen tack för det Yvonne!!

 

För att laga Overnight quinoa och havre med jordgubbar behöver ni…

 

Det här receptet räcker som sagt till två glas

 • 1 dl kokt quinoa eko
 • 1 dl glutenfria havregryn eko
 • 2 dl vatten
 • Chiafrön eko 1 msk
 • Agavesirap eko 1 tsk
 • 1 msk mandelsmör eko
 • 1 kryddmått kardemumma
 • Vaniljpulver eko 1 kryddmått
 • 1 knivsudd salt eko
 • 2 dl jordgubbar eko (eller andra valfria bär)

 

Toppa exempelvis med..

 • Mandelspån eko
 • Mynta eko
 • Jordgubbar eko

Gör så här..

 1. Mixa ihop alla ingredienserna utom jordgubbarna i en bunke. Låt svälla i 15 minuter.
 2. Skär jordgubbarna och varva med quinoa/havre i glasskålar.
 3. Ställ in i kylskåpet över natten.
 4. Toppa med delade jordgubbar alternativt med andra bär frukter, mandelspån och mynta

 

Lycka till..

Det var det lycka till med receptet och jag vill tillägga att alla recepten i Yvonnes bok. Är framtagna och lagade med så rena ingredienser som möjligt. Detta för att främja ett bättre immunförsvar och för att du ska känna dig piggare och gladare. Dessutom får du en lugnare mage och bättre hy, visst låter det fantastiskt?

Så skynda er nu och beställ Yvonnes böcker om ni vill få er en riktig hälsoboost och ett nytt och friare liv 2020.

Om ni vill ha ytterligare ett recept tips i samma anda från mina samlingar. Så kan ni ju prova mina veganska Blåbärsmuffins kokos grädde och kokossocker.

/Maria

Jag tyckte att det kunde passa att lägga in en av Yvonnes Youtube videos här nedan. 

1 reaktion på ”Recept tips Overnight quinoa och havre med jordgubbar”

 1. Pingback: Jordgubbspaj för modiga mariasfeelinggood.se - Mariasfeelinggood

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *