Utveckla dina dolda talanger mariasfeelinggoodlife.se

Utveckla dina dolda talanger mariasfeelinggoodlife.se

Utveckla dina talanger som slumrar inom dig

Om någon hade sagt till mig för några år sedan att jag en dag skulle ha två webbsidor. Dessutom att jag skulle utveckla mina egna recept för att sedan lägga ut dem till andra att prova. Då skulle jag helt ärligt ha trott att den personen var galen. För aldrig i min vildaste fantasi kunde jag ens  tänka mig att mitt liv skulle bli som det har blivit. Jag har ju alltid tyckt om att vara kreativ men jag nog aldrig riktigt trott på mig själv eller mina förmågor . Man skulle kunna säga att mitt självförtroende inte var direkt på topp. Jag var dessutom lite rädd för att sticka ut ur mängden. Men på senare år så har allt det förändrats och jag har utvecklat kunskaper som jag aldrig ens hade kunnat drömma om.

”Jag vill uppmärksamma er på att det här inlägget är i samarbete med Skillshare”

 

Utveckla mitt skrivande

Jag insett att jag älskar att skriva och dessutom att fotografera. Om man sedan lägger till den kreativa delen med att bygga webbsida och laga mat. Ja, det har verkligen gjort att jag har hittat min livsuppgift i livet. Men något som är extra viktigt för mig det är att jag dessutom vill dessutom hjälpa andra. Så att även de kan hitta sina dolda talanger. Det var därför som jag började blogga för drygt ett och ett halvt år sedan. På den här tiden så har jag lyckats utveckla mitt skrivande så att jag kan sitta och skriva till er här och nu. Det är jag verkligen så glad och tacksam för och det har gett mitt liv en helt ny innebörd.

 

God och hälsosam mat

Jag har ju dessutom en webbsida med god och härlig fermenterad mat. Om ni inte redan har hittat min andra webbsida mariasfeelinggood.se så är du varmt välkommen dit. Klicka bara på länken så kan du titta på mina recept och kanske laga något gott och hälsosamt. Om du vill så har jag ju lite goda nyttiga recept här också som ni kan prova. Som till exempel Zucchiniplättar med fetaost och spenat.

 

 

Kan jag så kan du

Därför säger jag nu till dig att kan jag så kan även DU göra det som du kanske drömmer om. Eller kanske utveckla dolda talanger som du har inom dig som bara väntar på att få blomma ut. Kunskaper som redan finns där och saker som du är bra på men som du bara inte vet om ännu. Men för att hitta sina inre kunskaper så kan det ju vara bra med lite bra lärare. Något som jag ofta saknade när jag började min resa och det har varit ganska tufft ibland. Vissa saker har tagit lång tid att utveckla och jag har gjort många misstag på vägen. Misstag som jag hade kunnat undvika med rätt ledning.

 

 

Skillshare

Men genom en tjej som jag följer på youtube så har jag nu hittat en sida som heter Skillshare. De är jättebra för den som vill utveckla sig och lära sig något nytt. Det bästa tycker jag är att man kan göra det helt i sin egen takt. Genom deras online kurser så kan du lära dig om design, affärsverksamhet, teknologi, fotografi, film och skrivande. Det finns massor av roliga kurser man kan testa. Själv så har jag lärt mig om design, fotografering och filmskapande men det finns så mycket mer. För ett tag sedan så anslöt jag mig till deras affiliate program. Så därför kan ni om ni klickar på den här länken eller klicka på bannern nedanför inlägget prova på deras kurser helt gratis under två månader.

 

Foto av Rakicevic Nenad från Pexels

 

Ta chansen

Så varför inte ta chansen för under dessa två månader hinner du lära dig massor. Dessutom så ser du hur mycket mer det finns som du kan testa på. Så som sagt klicka på länken och ta en titt för vem vet. Det kanske kan bli början på din utveckling och en resa mot ditt nya liv. Visst skulle det vara helt fantastiskt?

/Maria

3 reaktioner på ”Utveckla dina dolda talanger mariasfeelinggoodlife.se”

  1. Pingback: Jordgubbspaj för modiga mariasfeelinggood.se - Mariasfeelinggood

  2. Pingback: Naturlig livsstil för en hållbar framtid -

  3. Pingback: Mangosorbet med en Kombucha twist.. - Mariasfeelinggood

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *