Lite bloggtips från mig..

Tänk så många duktiga och inspirerande bloggare med fina bloggar det finns. Här är lite tips från mig på bloggar som jag varmt kan rekommendera att ni tar er en extra titt på.

Fina Yvonne Hedberg har en fantastiskt fin blogg med veganska glutenfria eat clean recept som heter Healthcreator.se Yvonne jobbar även som Medial Coach och Art director. Om ni tittar in till henne så bjuder hon förutom sina läckra lättlagade recept på inspiration inom träning och de universella attraktionslagen.

Om ni tittar in på bloggen maggiesskafferi så får ni följa fantastiska Maggie och hennes fina familj. Låt er svepas med i deras värld med en hälsosam grön och miljövänlig livsstil. Läckra veganska recept varvas med vackra bilder och livsstil och hälsotips. Maggie har dessutom gett två böcker med veganska och hälsosamma recept.

I bloggen Afoodloverslife så får ni möta härliga Sara och Chris Kennedy som bor i Colorado USA. I deras blogg får ni förutom att ta del av deras absoluta favoritrecept lagat med råvaror från deras egen odling. Även lära er hur man bygger upp och underhåller sin egen köksträdgård. Sara är dessutom expert på både surdegsbakning och Kombucha bryggning och delar gärna med sig av sina kunskaper.

Fantastiska Faith Mandebvu är bloggare matfotograf och grundare till bloggen Edenairs.com. Faith älskar allt som har med hälsa,näringsrik mat och en hållbar miljö att göra. Hon är dessutom en passionerad löpare och en fan av japansk kultur och livsstil. Om ni besöker hennes blogg så är ni garanterade inspirerande recept för en god hälsa och en frisk och vacker  hud.