Hej och välkommen till mariasfeelinggoodlife.se

Jag heter Maria och jag har alltid varit intresserad av mat och hälsa ett intresse som  på senare år har vuxit till en passion. En passion som har fått mig att leta efter de där smarta valen i vardagen som får mig att må bra inifrån och ut. Det kan handla om att laga hälsosam mat eller att byta bort produkter med kemikalier i till ekologiska och naturliga.

Min webbsida här är inte menat som pekpinnar om hur vi ska leva. Utan snarare som inspiration för den som liksom jag  strävar efter en naturlig och hälsosam livsstil. Jag vill betona att jag inte är någon expert på området hälsa och jag är ingen skolad näringsexpert. Men jag är nyfiken och har insett att jag tycker om att skriva om dessa ämnen.

Därför har jag skapat mariasfeelinggoodlife för att dela med mig av saker som jag hittat och som jag själv tycker om. I förhoppning att det också ska intressera och glädja andra. Det kan vara ett recept, en skön träning eller avslappningsmetod. Eller ett skönhetstips med naturliga produkter vilket är något som jag tycker är intressant och viktigt för vår hälsa.

Jag är fascinerad av hur vi var och en kan hitta en egen individuell balans i våra liv. För jag tror nämligen att det finns lika många sätt som vi är människor på den här planeten. 

Så varmt välkommen hit och inspireras till att hitta vägen till din hälsa. Jag hoppas att just du ska hitta något som du tycker om och som passar dig.

/Maria